Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is er in vele vormen. Met bedrijfsfotografie kunt u de uitstraling van uw bedrijf weergeven of u kunt een bedrijfsevenement vastleggen zodat dit een blijvende indruk achterlaat.

Bedrijfsfotografie kost € 170 exclusief btw per uur fotograferen. Voor 1 uur fotograferen zit er gemiddeld 3 uur in het selecteren en bewerken van de foto’s. Ik hanteer een uurtarief van € 42,50. Dit komt dus neer op € 42,50 x 4 = € 170

Hieronder zijn enkele voorbeelden van bedrijfsfotografie.

  • Bedrijfsreportage. Een bedrijfsreportage geeft de uitstraling van uw bedrijf weer. Een bedrijfsreportage kan bestaan uit interieurfotografie, een zakelijk portret, een groepsportret, detailfotografie en fotografie tijdens het werk.
  • Productfotografie. Voor productfotografie kom ik langs met professionele studio apparatuur. Bij productfotografie gaat het erom dat uw product op een duidelijke en sfeervolle manier wordt weergeven. Om de uitstraling van uw product mooi vast te leggen zullen wij de ideeën en mogelijkheden eerst bespreken. 
  • Bedrijfsevenement. Een bedrijfsevenement kan bestaan uit een bedrijfsfeest, een promotie uitreiking, een symposium, of een congres. Bij een bedrijfsevenement ga ik onopvallend te werk zodat ik de spontane momenten kan vastleggen zonder dat mensen zich daar ongemakkelijk bij voelen.